Clubkampioenschap 2021

In categorie D wist Sara de Swart de eerste plek te bemachtigen als dressuurkampioen, Jenna Dodemont werd 2e en Aiyanna Wilmer had een mooie 3e plek. In het springkampioenschap wist Aiyanna Wilmer een 1e plek te bemachtigen, werd Merel Coopman 2e en had Puck Selbach een mooie 3e plek. In het allround clubkampioenschap werd Aiyanna Wilmer 1e en ging er dus met de winst en een nat pak vandoor, Sara de Swart behaalde een mooie 2e plaats en Puck Selbach een mooie bronze 3e plaats!

 

In categorie C wist Jip Hendriks 1e te worden en is hiermee dressuurkampioen, Hille Fleuren werd 2e en Renske Lenkens had een mooie 3e plek. Vervolgens het springkampioenschap waar Jip Hendriks een goude 1e plek wist te winnen, Pleun Dodemont 2e werd en Nikkie Groothuijse een 3e plek bemachtigden. In het allround clubkampioenschap werd Jip Hendriks 1e en ook had Jip hierna een nat pak, Hille Fleuren behaalde een mooie 2e plek en Nikkie Groothuijse een 3e plek.

 

In categorie B wist Julia Nobbe een 1e plek te behalen als dressuurkampioen, Imke Roelofs werd 2e en Eva Eigenhuijsen een bronze 3e plaats. In het springkampioenschap mocht Imke Roelofs een gouden plak halen want ze werd 1e, de 2e prijs was voor Daantje Rikken en wist Julia Nobbe een 3e plek te bemachtigen. Julia Nobbe mocht ook een nat pak halen want zij wist een 1e plek te behalen in het allround clubkampioenschap, Imke Roelofs werd 2e en Daantje Rikken behaalde een mooie 3e plek.

 

In categorie A wist Ella Mulder een 1e plaats te behalen in het dressuurkampioenschap en werd Wout Fleuren 2e. Met het springkampioenschap draaide dit om, dit betekend dat Wout Fleuren een 1e plek bemachtigde en Ella Mulder een mooie we plek. Doordat dressuur zwaarder telt als het springen werd Ella 1e in het allround clubkampioenschap en Wout Fleuren 2e.

 

In categorie A1 wist Nadia Nobbe een gouden 1e plek te behalen in het Dressuurkampioenschap. Ook in het Springkampioenschap was Nadia Nobbe 1e. Dit betekend dat ook Nadia Nobbe een mooie 1e plek heeft behaald in het allround clubkampioenschap.

 

In categorie 18+/eigen paard wist Vera Ekkebus 1e te worden in het dressuurkampioenschap en wist Rosa op den Buijs een mooie zilvere 2e plek te behalen. In het springkampioenschap wist Esmée van Est met haar eigen paard Sannero een 1e plek te behalen, Charles Timmermans werd 2e. In het allround kampioenschap was het erg spannend maar wist Vera Ekkebus 1e te worden en moest net als de rest een nat pak halen, Rosa op den Buijs haalt een mooie 2e plek.

 

In categorie eigen pony behaalde Noëlle Leenders met haar pony Sparky een 1e plek in het dressuurkampioenschap. Ook in het springkampioenschap werd Noëlle Leenders 1e. Dat betekend dus ook dat Noëlle Leenders een nat pak mocht gaan halen want ze werd 1e in het allround clubkampioenschap.

 

In categorie wedstrijdpony wist Niek Daamen met zijn toffe sportpony Woody een 1e plek te behalen in het dressuurkampioenschap en in het springkampioenschap. Dus ook Niek Daamen mocht een nat pak halen en een mooie gouden 1e plek.

Sharon Elbers naar de Gelderse Kampioenschappen 

21 juli 2015
Als vereniging zijn wij super trots op Sharon Elbers, ze is regio-kampioen geworden in de dressuur klasse M1 met haar eigen pony Player! ontzettend veel succes bij de Gelderse Kampioenschappen!!


Sharon